Marilyn

Kuka on Marilyn?

Hellurei kaikki ihanat miehet ja miksei naisetkin

olen 28-vuotias timmi mimmi,  joka tykkää kaikesta kivasta, ja varsinkin miehistä. Olen vaaleatukkainen ja kroppani on kurvikas. Myönnän että itsestäni huolehtimiseen menee kyllä paljon aikaa ja myös rahaa.  Harrastan kaikkea kivaa, mistä välillä innostun. Vakiharrastuksia ovat lukeminen, elokuvat, liikunta ja kuntosalilla käynti. Seuraan myös aktiivisesti muotia ja minulla täytyy olla uusimmat lehdet ja meikit. Ennenkuin joku heittää ilkeää kommenttia, että mikä sugardaddy kustantaa elämäni tai pappako betalar, käyn toki töissä  jopa tämän työn lisäksi. Olen suuressa kaupassa töissä ja siellähän törmään mitä mielenkiintoisimpiin miesasiakkaisiin. Kauppa on iso market, ja voitte kuvitella onko sovituskopin verho liehunut usein.  Ajoittain syksyllä ja vuoden alussa innostun kaikenlaisista kursseista, siellähän voi myös törmätä mitä mielenkiintoisimpiin miehiin!

Idolini on Marilyn Monroe, joka oli oikealta nimeltään Norma Jean Baker. Muistan lukeneeni, että Marilyn ajatteli seksiä jokaisen tapaamansa miehen kanssa. Itse en ihan samaan kykene, koska miehessä täytyy olla jotain minuun vetoavaa, mutta en suinkaan koe tätä ongelmaksi. Marilynillä oli hyvin rankka ja traaginen elämä, johon luullakseni sisältyi alkoholia, huumeita ja lääkkeiden väärinkäyttöä. Epäillään myös että hänet murhattiin. Ehkä hän tiesi liikaa? Loppuaikoinaan hän taisi olla lääkkeitä ja alkoholia liikaa käyttävä ihmisraunio. Luulenpa että oma elämäni on tältä osin paljon rauhallisempaa. Suoraan sanottuna sitähän voisi rupsahtaa äkillisesti, jos eläisi liian paljon  taiteilijaelämää.

Marilynin elämässä oli vaikuttavia miehiä, kuten kirjailija Arthur Miller ja kuuluisin oli murhatuksi tullut presidentti J. F. Kennedy. Itse en koe julkisessa asemassa olevia miehiä kovin kiinnostaviksi, ihmettelettekö jos en fantasioi Sipilästä, Soinista tai Stubbista. Joidenkin henkilöiden olen kuullut sanovan, että äly, valta ja univormut ovat kiihottavia.  Toki omat mielipiteet ovat kaikille sallittuja. Tietysti puvut ja siistit asut miellyttävät Marilyninkin silmää, mutta tärkeintähän on mitä siellä alla on.

Harrastuksiini kyllä liittyy miesten tiirailu siellä sun täällä. Käyn aktiivisesti lenkkeilemässä ja salilla, ja siellähän sitä silmänruokaa riittää! Varsinkin kuntosalilla näkee mitä ihanampia lihaskimppuja, jotka useimmiten huolehtivat hyvin ulkonäöstään. Lenkkipolulla näen mitä kiinteimpiä takamuksia, heille vislailen jos he pääsevät juoksemaan ohitseni! Marilynin tavaramerkki on hymy ja kiinteä katsekontakti, harvempi mies pääsee ohitseni, ainakaan minua huomaamatta.

Puhelimessa keskustelu on myös hyvin kiihottavaa, parasta mitä voi tehdä vaatteet päällä,
soita 0700 10333, valitse ensin 3 ja sitten valitse 546 / Marilyn
odotan kiihkeänä soittoasi!