Erotiikka, Fantasia, Sauna, seksi

Paluu löylyihin

Hei taas kaikki blogini seuraajat!

Käteni hakeutui miehen jalkoväliin, sieltä kurkisteli mukavan kokoinen veijari, sanoin että hänkin haluaa ihailla minua täysillä kun makoilen tässä lauteilla koko komeudessani. Runkkasin komeaa kyrpää, mies huokasi ja antoi minulle kunnon pitkän ja kiihkeän kielisuudelman. Hänen kätensä myös hakeutui hyväilemään posliinipilluani.

Mies huokaisi minulle kiihkeänä laittaneensa saunan ovelle varattu-lapun, jotta saisimme löylytellä rauhassa. Minä sinulle kuumat löylyt näytän, sanoin hänelle kun annoin hänen kullilleen astetta kiihkeämmän kielarin. Hän myös muisti kostunutta pilluani vielä kiihkeämmällä kielarilla, en enää kestänyt vaan istuin hänen syliinsä hajareisin ja hänen paisunut elimensä tuntui ihanalta syvällä sisälläni.

Ratsastin hänellä rajusti kunnes laukesin ihanasti, sitten hän otti minut vielä takaapäin, se tuntui fantastiselta. Ennen lopullista laukeamistamme hän heitteli vielä löylyä kiukaalle, niinpä laukesimme hyvin kuumissa oloissa.

Lopuksi suihkuttelimme vielä yhdessä, palauttavat taisivat tulla tuolla saunan puolella, hymyilin hänelle, nähdään treenien merkeissä!

Soittelemisiin, Marilyn