Erotiikka, Fantasia, seksi, Työpäivä

Normi päivä

Hyvää iltaa kaikille!

Olipa kerran eräs työpäivä. Päiväni meni rutiiniomaisesti eteenpäin, palvelin perheitä vaateosastolla välillä väkinäisesti hymyillen ja salaa irvistellen. Välillä pääsin kassalle juttelemaan miesasiakkaiden ja muidenkin kanssa.

Jatkoin myöhemmin vielä miesten vaateosastolla työskentelyä. Huomasin sivusilmällä erään upean alfauroksen tutkivan pukuja. Hän huomasi minut ja kysyi hymyillen mitä asua suosittelisin hänelle, hän oli menossa ystävänsä häihin tulevana viikonloppuna.

Ei ollut temppu eikä mitään löytää hänen kaltaiselleen upealle urokselle hyvin sopivaa pukua, toki hän halusi vielä sovittaa sitä. Hän meni sovituskoppiin ja kutsui minua hetken päästä. Hän ei saanut solmiota haluamallaan tavallaan kaulaansa.

Ujuttauduin sisälle sovituskoppiin, siellä oli hieman ahdasta ja rintani koskivat yllättäen hänen käsivarteensa ja samassa hän halasi minua ja alkoi hyväillä vartaloani. Hän kuiskasi minulle nähneensä minut aikaisemminkin ja sen takia tulleensa tähän liikkeeseen ostoksille. Aloimme suudella toisiamme kiihkeästi.

Hän tutki minua puseroni alta, puristeli rintojani ja laittoi sormet liukkaalle pillulleni, olin hyvin kiihottunut ja märkä tilanteen äkillisyyden vuoksi ja julkinen paikka oli tietenkin myös jännitystä lisäävä tekijä. Hän pyysi minua pyllistämään housut nilkoissa pöytää vasten. Näin peilistä hänen suurena ja paksuna seisovan jäykän suonikkaan miehuutensa.

Levitin vielä jalkojani ja tunsin jo hänen  kovan kyrpänsä pakaroitani vasten. Sitten hän työntyi hitaasti sisälleni ja se tuntui ihanalta, litimärkä pilluni täyttyi kokonaan suuresta ja paksusta elimestä. Hän alkoi työnnellä rytmikkäästi kulliaan sisälleni ja hyväili välillä rintojani ja välillä klitoristani. Näin kaiken sovituskopin peilistä kuten hänkin. Se tuntu meistä kummastakin extrakiihottavalta nähdä kuinka mahtava kyrpä etsii tietään häpyhuulieni väliin.

Lopulta hän nosti minut kevyesti pöydälle, riuhtaisi housut jalastani ja levitti jalkani niin leveälle kuin pystyi. Sitten hän työntyi edestäpäin sisääni, pystyimme suutelemaan kiihkeästi, se oli niin ihanaa että tunsin orgasmin tulevan voimalla. Laukesimme yhtäaikaisesti ja hymyilimme toisillemme.

Siistiydyimme hieman ja kävelin spermat sisältäni valuen hymyillen minua vinosti katsovan myymälävartijan ohi.

Kiitos hyvistä kaupoista ja varsinkin palvelusta, tulen toistekin käymään, alfauros toivotti minulle, työpäivän päätyttyä kävelin hymyillen kotiin.

soita 0700 10333, valitse ensin 3 ja sitten valitse 546 / Marilyn
odotan malttamattomana soittoasi!