Erotiikka, Fantasia, Rakasteleminen, seksi

Marilynin ihana vapaapäivä

 

 

Hei taas kaikille tasapuolisesti,

Aamu oli ihana ja aurinkoinen. Niinpä päätin lähteä hyvän aamupalan jälkeen rennolle ja palauttavalle aamulenkille merenrannalle vapaapäivän kunniaksi. Viimeksi tekemäni kuntosalitreeni tuntui vielä lihaksissa. Ilma oli kuin morsian vaikka alkoi olla jo syksyä tuntua ilmassa.

Sattumalta kävelin erään ihanan miehen asuintalon ohi. Hän pysäytti minut ja sanoi ” hei kaunis nainen, olen nähnyt sinut muutaman kerran enkä saa sinua mielestäni, oletko vapaa?” Änkytin että olenhan minä, hän oli niin upea että vastoin tapojani en ollut saada sanaa suustani. Hän sanoi minulle, että olen hyvin kaunis ja seksikäs, ja että hän kokee suurta vetovoimaa minua kohtaan. Hän pyysi minua sisään kahville, polvet vapisten suostuin hymyillen.

Heti kun pääsimme sisään hän kääntyi puoleeni ja suuteli minua kiihkeästi. Vastasin hänen suudelmaansa vähintään yhtä kiihkeästi ja hyväilin samalla hänen housujensa läpi tuntuvaa suurta kovaa kyrpäänsä. Hän avasi ähkäisten housunsa ja sain koko komeuden käteeni. Aloin runkata hänen elintään rytmikkäästi samalla kun suutelimme. Hän aukaisi housuni ja veti jumpperini pois päältäni. Huokailin, kun hän nosti suuret ja kiinteät rintani pois pitsisten rintaliivieni sisältä ja alkoi suudella ja imeä niitä.

Hänen vartalonsa oli upea, siinä näkyi vuosien säännöllinen urheilu. Hän oli ruskettunut, hoikka ja lihaksikas. Otin hänen 21 cm pitkän ja paksun kullin suuhuni ja nuolin aluksi hänen terskaansa. Hän huokaili nautinnosta. Imin vielä hänen komeaa kaluaan ja runkkasin sitä samalla.

Hän sanoi ettei kestä enää kauan, ja levitti jalkani oikein leveälle, ja painoi kasvonsa litimärkää pilluani vasten. Hän alkoi nuolla klitoristani kielellään pitkin vedoin, minä nostelin lantiotani samalla kun valitin nautinnosta. Lopulta hän kohottautui ja työnsi kookkaan paksun miehuutensa syvälle märkään pilluuni. Valitin nautinnosta kun hän alkoi naida minua rytmikkäästi.

Olin jo melkein kliimaksin huipulla, mutta halusin vielä ratsastaa hänen suurella kyrvällään. Kohottauduin ensi ylös ja alas, sitten aloin liikkua eteen ja taakse. Klitorikseni litisi hänen kyrpäänsä vasten, hän valitti nautinnosta samalla kun hyväili suuria rintojani ja hyväili takapuoltani. Sitten aloin huohottaa ja laukesin räjähtäen. Hän halusi vielä naida minua takaapäin, iso elin tuntui ihanalta märässä pillussani, hän ei kestänyt enää kauaa kun laukesi pitkin selkääni.

Makasimme vielä rinnakkain ja halailimme. Kerroin hänelle että oli mahtavaa rakastella noin ihanan miehen kanssa. Se oli todella mahtavaa, myönsi hänkin. Kävelin lopulta rentoutuneena ja palautuneena kotiin.

Soita 0700 10333, valitse ensin 3 ja sitten valitse 546 / Marilyn, jos soitat ihan ensimmäistä kertaa numerostasi, voit valita 0700-93160 ja saat puhua kanssani 7 minuuttia ilmaiseksi. Seuraavasta linkistä pääset sivulleni

https://www.puhelinseksi24.fi/naiset/marilyn-546/

 

odotan raukeana soittoasi! Marilyn