Astrologia, Fantasia

Kurssin alku

Hei kaikille lukijoilleni ja erittäin mukavaa alkuviikkoa,

Viimein koitti se viikonloppu, jolloin kauan odottamani astrologiankurssi ihanine opettajineen piti alkaa. Kun sipsuttelin pyntättynä luokkaan sisään yllätyksekseni kurssinpitäjä olikin nainen. Kuuluisa miesastrologi olikin suureksi harmikseni sairastunut yllättäen.

 Peitin harmitukseni ja päätin keskittyä opiskelun saloihin. Päivä meni rattoisasti varsin älykästä ja kaunis- ja sointuvaäänistä luennoitsijaa kuunnellessa. Päivän lopuksi aloimme tutkia omia syntymäkarttojamme.

 

Loppukevennykseksi aloimme tutkia seksuaalisuuden ilmenemistä kartoissamme. “Kukas onkaan Marilyn”, luennoitsija sanoi hymyillen. “Seksualisuus ilmenee usein karttamme viidennessä huoneessa kuten sinulla, kuun sijainti kartallamme kuten myös marsin sijainti vaikuttavat seksuaalisuuden ilmenemiseen elämässämme. Sinulla Marilyn on myös kahdeksannessa huoneessa Pluto, joka voi joissain kartoissa merkitä pakkomielteisyyttä seksin suhteen. Koska olet oinas ja nouseva skorpioni kuten valtaosa suomalaisista pohjoisen sijaintimme vuoksi,  voit olla hyvin intohimoinen ja  aloitteellinen seksisuhteissa.”

 

Luennoitsijan katseessa oli sen verran ilkikurinen pilke, että tunsin punan karehtivan kasvoillani. Taitaa tuossa astrologiassa olla vinha perä, sopertelin luennoitsijalle.

Seuraavassa postauksessa jatkamme kurssia, voit myös soittaa minulle sitä ennen, rakkaudella Marilyn

 

soita 0700 93160, valitse 3 ja Marilyn /546, maksu 2,95 e/min, ensimmäiset 7 minuuttia ovat ilmaiset kun soitat ensimmäistä kertaa numerostasi. Muuten numeroni on 0700-10333, 2,95 e/min + pvm.

 

 

 

https://www.puhelinseksi24.fi/naiset/marilyn-546/